۵ راه برای ذلّه کردن کارمندان


زهرااااا، چرا این‌قدر این کار ایراد داره؟ مگه نگفتم حتمن از این تیترها استفاده کن؟ به فلانی چرا پیام ندادی؟ به من چه گوشی فلانی خاموش بود، تو باید از زیر سنگم که شده پیداش می‌کردی! امروز کولر خرابه، پنکه هم نداریم، باید تحمل کنی، همینه که هست. پرینتر خرابه که خرابه، موظفی این کاغذا رو پرینت بگیری به منم ربطی نداره.

جمله‌های بالا رو می‌شنیدم و اشک گوله‌گوله از چشمام می‌ریخت. هرچی سرم رو این‌ور اون‌ور می‌کردم جمله‌ها از ذهنم بیرون نمی‌رفت. صداها مدام توی سرم تکرار می‌شد. هرچی تلاش می‌کردم حرف بزنم نمی‌شد. گلوم از شدت استرس شده بود کویر لوت. با صدای تپش‌های نامنظم قلبم از خواب پریدم. چند لحظه‌ای طول کشید تا متوجه شم روی تختم خوابیدم و صداهای توی سرم فقط یک خواب بود.

همه این‌ها از یک چیز آب می‌خورد، ذله شدن در محیط کار که از تفریح‌های مهم بعضی از مدیرها محسوب می‌شه. توی این بخش از متن، ۵ نکته اساسی برای ذلّه کردن کارمندان مفلوک نوشته شده:

  • پیام دادن وقت و بی‌وقت: منتظر باشین تا ساعت از ۱ نیمه‌شب بگذره. مخصوصن اگه می‌دونین این کارمند فلک‌زده خوابش سبکه و با هر صدای آرومی از خواب می‌پره. اگه اون ساعت خودتون هم خوابین می‌تونین پیام‌تون رو تنظیم کنین تا اتومات برای این بنده خدا ارسال بشه.
  • تحقیر کارمند برای اشتباه‌های جزئی: حتی با دیدن اشتباهی به بزرگی یک اپسیلون، از کارمندتون بخواین شیرینی بده یا توی جمع چپ‌چپ نگاهش کنین. یا حتی توی گروه‌های کاری اسمش رو بنویسین و با اغراق ایرادش رو توضیح بدین.
  • محیط کاری داغون: هوای گرم تابستون یا هوای سرد زمستون فرصت خوبیه برای ذلّه کردن آدم‌ها. مخصوصن اگه بنده خدا مجبور باشه ساعت‌ها یک گوشه بشینه. توی هوای گرم، کولر رو خاموش کنین یا به بهونه‌های مختلف درجه‌ش رو کم و زیاد کنین. حتی می‌تونین ماگ کارمند رو بردارین، توش چای یا قهوه بخورین و بعدش بذارین توی ظرف‌شویی؛ تا اگه خواست چیزی بنوشه، نتونه.
  • پرداخت حقوق با تاخیرهای زیاد: حقوق‌ها رو از چند ساعت تا چند روز با تاخیر پرداخت کنین. اینجوری کارمند بیچاره تا لحظه دریافت حقوق بال‌بال می‌زنه. اگه قسط و قرض هم داشته باشه کاملن پس می‌افته.
  • چشم بستن روی تلاش‌های کارمند: هربار که بنده خدا کاری انجام داد، هیچ واکنشی نشون ندین. اگه کاری رو بی‌نقص به سرانجام رسوند به‌‌سادگی از کنارش بگذرین و به روی خودتون هم نیارین. اصلن انجام دادن یک کار تمام و کمال، وظیفه کارمنده.

نکته‌های این مدلی بسیاری توی صندوقچه اسرارم دارم، اما در این مقال نمی‌گنجه. باشد که با رهنمودهای این‌جانب، تعداد مدیران ذلّه‌کننده کمتر شود.

دوست‌دار شما: یک کارمند ذلّه‌شده


5 پاسخ به “۵ راه برای ذلّه کردن کارمندان”

  1. «پرینتر خرابه که خرابه، موظفی این کاغذا رو پرینت بگیری به منم ربطی نداره.»😂👏

    کارمندی شغل من نبود. یه دوره کوتاه دوساله تجربه‌ش کردم. هم مدیرو ذله کردم😜 و هم ذله شدم.😖
    کاش بفهمننننن با دیردادن حقوق حتی باندازه یک ثانیه چه استرسی به ادم و خانوادش وارد میکنن😢
    چقدر خوب که حال بدتو به طنزتلخ بدل کردی.🤌🏻🌷💚

    • مرسی سپیده عزیزم😍
      منم تجربه‌هام در حد سه سال ایناست برای کارمندی، ولی حجم ذلّه‌شدنم زیااده😂

  2. هر وقت کارمندتون خواست درخواست اضافه حقوق کنه قبلش پیش دستی کنید و از مشکلات شرکت و وام های پرداخت نشده بگین حتی مشکلات شخصی هم خوبه کارمند پشیمون میشه و با همون حقوق ناچیز میسازه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *